Crispbread (painici) proteice cu linte fara gluten eco 100g AmisaFelii crocante din faina de mazare galbena si linte. Ideal de servit cu humus, unt de..
Faina bio de spelta tip 630Faina bio de spelta tip 630 ofera o savoare pura. Spelta este o cereala straveche, ce a fost cultivata inca din perioada ce..
7 buc la pret de 6 buc - Suc BIO de mere si mango, 7X200ml Voelkel 100% presat direct! Cu mango din soiul AlphonsoProdus Vegan!Ingrediente: suc de mer..
Agar agar bio fara glutenAgent de gelatinizare vegetal pentru piureuri si terine inimioare, produse delicioase de fructe, tort turnare, aspicuri vegetale sau alimente rezistenta la taiere. Alternativa perfecta fata de gelatina animala. Dozare: 2 g (aproximativ 1 lingurita) GelierFix corespunde aprox..
AGAR AGAR BIO, 30 g Vegan Fară gluten Gelifiant natural, pe bază de alge roșii, ideal pentru aspic, gemuri, gelatină pentru torturi, aspicuri cu legume sau preparate ce urmează a fi feliate. Dozare: 2 g (cca 1 linguriță rasă) de agar-agar corespunde la 6 foi de gelatină și gelifiază 500 ml lichid...
Agar Agar fara gluten bioAgent de gelatinizare vegetal pentru piureuri si terine inimioare, produse delicioase de fructe, tort turnare, aspicuri vegetale sau alimente rezistenta la taiere. Alternativa perfecta fata de gelatina animala. Dozare: 3,5g (aproximativ 1 lingurita cu varf) GelierFix corespu..
Biovegan - Agar Agar gelifiant BIO, 100g Vegan Fără gluten Agent de gelifiere pe bază de alge roșii pentru răcituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prăjiturilor și pentru alte alimente solide. INGREDIENTE: gelifiant Agar Agar*.*=provenite din culturi certificate ecolog..
AGAR AGAR GELIFIANT, 100G Agent de gelifiere pe bază de alge roșii pentru răcituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prăjiturilor și pentru alte alimente solide. Ingrediente: gelifiant Agar Agar.Ambalat într-o unitate care procesează:cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide,..
Bio Vita - Agar-Agar, 20 g Agar-Agar este alternativa vegetală, naturală a gelatinei. Ideal pentru tarte cu fructe, aspic, deserturi, cupe cu fructe și multe altele.Ingrediente: agar-agar*.*din culturi certificate ecologic Nu conține alergeni. Conținut: 20 gValori nutriționale medii/ 100 gValoare en..
AROMA NATURALĂ DE VANILIE BIO, 80G Ingrediente: aromă naturală de vanilie, maltodextrină*, sirop de glucoză din grâu*.*=din culturi certificate ecologic.Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin. Dozare: dozaj re..
Gelatina bio pentru legumeAgaranta este un gelifiant pur, 100 % vegetal. Este compus din agar agar, extras din alge bio, combinat cu maranta bio. Din combinatia speciala dintre cele doua ingrediente rezulta o consistenta deosebit de maleabila, dar care totusi poate fi taiata usor. Agaranta este inco..
Gelatina vegana incolora fara glutenReteta deosebita a glazurii de tort Biovegan fara zahar evidentiaza in mod special, prin consistenta sa lucioasa si maleabila, prospetimea fructelor de pe tarta.
Preparare: Continutul plicului se amesteca cu 250 ml apa rece si se indulceste dupa gust. Lichidul se..
Gelatina vegana rosie fara glutenDatorita consistentei rafinate a glazurii de tort Biovegan, fara adaos de zahar, si a culorii sale rosii obtinuta intr-un mod natural se vor evidentia intr-un mod optim fructele de pe tarta.
Preparare: Continutul plicului se amesteca cu 250 ml apa rece si se indulce..
Gelifiant fara glutenGelifiantul nu contine conservanti si, prin urmare, nu are efect asupra termenului de valabilitate. Utilizarea zaharului (conserva si leaga apa), fructele impecabile, curatenia preparatului si borcanele/ capacele pot prelungi durata de conservare. Adaugarea de ingrediente nefier..
Gelifiant gemuri cu eritritol bio, fara glutenIndulcitorul gelifiant organic pe baza de eritritol este aproape lipsit de zahar si calorii si poate fi utilizat intr-un raport de 4 la 1. Cu un pachet (200 g) puteti procesa 800 g de fructe la alegere intr-o crema tartinabila naturala, fructata. Se poat..
GLAZURA BIO DE GELATINA ROSIE, 2X7G BIOVEGAN Vegan. Fără gluten. Fără zahăr. Ingrediente: agent de gelifiere: agar-agar*, amidon de cartofi*, făină din rădăcina arrow (maranta)*, pulbere de sfeclă roșie*, acidifiant: tartrat de potasiu¹.*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.¹..
GLAZURA BIO DE GELATINA TRANSPARENTA, 2X6G BIOVEGAN Vegan. Fără gluten. Fără zahăr. Ingrediente: agent de gelifiere: agar-agar*, amidon de cartofi*, făină din rădăcina arrow (maranta)*, acidifiant: tartrat de potasiu¹.*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.¹= tartru (piatră de..
GUMĂ DE GUAR BIO, 100G INGREDIENTE: gumă de guar*.*=din culturi certificate ecologic.AMBALAT ÎNTR-O UNITATE CARE PROCESEAZĂ: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin. Guma de guar este un produs obținut din semințele de Cyamopsis tetragonolobus (Fam...
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor