Meniu
Coșul tău

Produse cosmetice

Produse cosmetice

Absorbante de noapte din bumbac bio (10 buc) 5 picaturi - VIVICOT Be Natural De mai bine de 18 ani, marca Vivicot ne ofera o gama completa de absorbante de zi, absorbante de noapte, tampoane si protej-slipuri hipoalergenice, naturale, organice si, mai nou, biodegradabile.Linia Vivicot Be N..
16.00lei
Fără TVA:13.45lei
Absorbante de noapte din bumbac bio, hipoalergenic, compostabil (10 buc) - VIVICOT BIO De mai bine de 18 ani, marca Vivicot ne ofera o gama completa de absorbante de zi, absorbante de noapte, tampoane si protej-slipuri hipoalergenice, naturale, organice si, mai nou, biodegradabile.Linia Vivicot Bio ..
22.00lei
Fără TVA:18.49lei
Absorbante de noapte extra lungi din bumbac bio, hipoalergenic - 5 picaturi (10 buc) - VIVICOT Puro Cotone De mai bine de 18 ani, marca Vivicot ne ofera o gama completa de absorbante de zi, absorbante de noapte, tampoane si protej-slipuri hipoalergenice, naturale, organice si, mai nou, biodegra..
13.50lei
Fără TVA:11.34lei
Absorbante de zi din bumbac bio hipoalergenic, compostabil, fara aripioare - 4 picaturi ( 14 buc ) - VIVICOT BIO De mai bine de 18 ani, marca Vivicot ne ofera o gama completa de absorbante de zi, absorbante de noapte, tampoane si protej-slipuri hipoalergenice, naturale, organice si, mai nou, bi..
20.00lei
Fără TVA:16.81lei
Absorbante de zi din bumbac bio, hipoalergenic, compostabil (14 buc) - VIVICOT BIO De mai bine de 18 ani, marca Vivicot ne ofera o gama completa de absorbante de zi, absorbante de noapte, tampoane si protej-slipuri hipoalergenice, naturale, organice si, mai nou, biodegradabile.Linia Vivicot Bio incl..
22.00lei
Fără TVA:18.49lei
Absorbante de zi ultra subtiri din bumbac bio, 4 picaturi (12 buc) - VIVICOT Be Natural De mai bine de 18 ani, marca Vivicot ne ofera o gama completa de absorbante de zi, absorbante de noapte, tampoane si protej-slipuri hipoalergenice, naturale, organice si, mai nou, biodegradabile.Linia Vivicot Be ..
16.00lei
Fără TVA:13.45lei
Absorbante din bumbac bio, fara aripioare - 2 picaturi (12 buc) - VIVICOT Puro Cotone De mai bine de 18 ani, marca Vivicot ne ofera o gama completa de absorbante de zi, absorbante de noapte, tampoane si protej-slipuri hipoalergenice, naturale, organice si, mai nou, biodegradabile.Linia Vivicot Puro ..
14.50lei
Fără TVA:12.18lei
Absorbante extra pentru incontinenta, din bumbac organic, 10 buc Organyc Strat filtrant din bumbac organicNucleu absorbant din bumbac organicNeutralizator de mirosuri cu certificare bioFără coloranți și clor Compoziție Stratul de contact cu pielea: 100% bumbac organic Nucleu absorbant: bumbac orga..
42.00lei
Fără TVA:35.29lei
Absorbante intime Organyc din bumbac 100% organic, pentru perioada de după naștere  - 12 buc. Absorbante delicate, groase și pufoase, dimensionate și concepute special pentru a absoarbe fluxul abundent din primele zile de după naștere. Pelicula protectoare biodegradabilă permite aerului să circule, ..
45.00lei
Fără TVA:37.82lei
Absorbante intime Organyc din bumbac organic pentru noapte - 10 buc Absorbantele organice sunt ideale pentru femeile care vor să evite orice contact al pielii cu materialele sintetice, să se simtă proaspete, sigure și curate, alegând un produs hipoalergenic fără niciun efect negativ asupra mediului...
27.00lei
Fără TVA:22.69lei
Absorbante intime Organyc din bumbac organic pentru zi-10 buc. Absorbantele organice sunt ideale pentru femeile care vor să evite orice contact al pielii cu materialele sintetice, să se simtă proaspete, sigure și curate, alegând un produs hipoalergenic fără niciun efect negativ asupra mediului. Pest..
25.50lei
Fără TVA:21.43lei
Absorbante intime Organyc SuperFlow din bumbac organic -7 bucAbsorbantele organice sunt ideale pentru femeile care vor să evite orice contact al pielii cu materialele sintetice, să se simtă proaspete, sigure și curate, alegând un produs hipoalergenic fără niciun efect negativ asupra mediului. Peste ..
23.50lei
Fără TVA:19.75lei
Absorbante normale pentru incontinenta, din bumbac organic, 12 buc Organyc Strat filtrant din bumbac organicNucleu absorbant din bumbac organicNeutralizator de mirosuri cu certificare bioFără coloranți și clor Compoziție Stratul de contact cu pielea: 100% bumbac organic Nucleu absorbant: bumbac org..
35.50lei
Fără TVA:29.83lei
  Absorbante ultra subtiri de zi din bumbac bio, hipoalergenic  - 4 picaturi (14 buc) - VIVICOT Puro Cotone De mai bine de 18 ani, marca Vivicot ne ofera o gama completa de absorbante de zi, absorbante de noapte, tampoane si protej-slipuri hipoalergenice, naturale, organice si, mai nou, biodegradabi..
13.50lei
Fără TVA:11.34lei
Absorbante ultra subtiri pentru incontinenta, din bumbac organic, 24 buc Organyc Strat filtrant din bumbac organicNucleu absorbant din bumbac organicNeutralizator de mirosuri cu certificare bioFără coloranți și clor Compoziție Stratul de contact cu pielea: 100% bumbac organic Nucleu absorbant: bumb..
23.00lei
Fără TVA:19.33lei
Se afișează de la 1 la 15 din 998 (67 pagini)
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor