Meniu
Coșul tău

Sare si inlocuitori

Sare si inlocuitori

Ciao sare - inlocuitor de sare grunjoasa bio 70g, AromandiseDescopera înlocuitorii de sare Ciao Sare! Ciao Sare! grunjoasa, este un amestec pe baza exclusiv de condimente si legume (oregano, cimbru, busuioc, rozmarin, piper etc.) pentru un condiment placut picant care înlocuieste efectul hedonic ofe..
34.50lei
Fără TVA:31.65lei
Ciao sare - inlocuitor de sare, acidulat, bio 70g, AromandiseDescopera înlocuitorii de sare Ciao Sare! Ciao Sare! Acidulat, este un amestec de legume, hibiscus si alge Wakame pentru un condiment placut acidulat (acru) care înlocuieste gustul si efectul hedonic pe care le ofera sarea! Un înlocuitor g..
34.50lei
Fără TVA:31.65lei
Lampa de sare Himalaya - piramida pe suport de lemn Aceasta este o lampa din cristale de sare ce emana aerosoli salini in momentul in care filamentul interior incalzeste lampa. Aceasta este o lampa din cristale de sare ce emana aerosoli salini in momentul in care filamentul interior incalzeste lampa..
209.50lei
Fără TVA:176.05lei
Lampa din sare Himalaya - cub pe suport de lemn Aerosolii salini sunt foarte benefici la sanatate iar lampa are un aspect nonconformist in forma de piramida si poate fi un element decorativ pentru orice incapere. Aceasta este o lampa din cristale de sare ce emana aerosoli salini in momentul in care ..
161.00lei
Fără TVA:135.29lei
Sare amara - sare Epsom - sulfat de magneziu, 1 kg, Mix BrandsSarea amara, sulfatul de magneziu sau sarea Epsom cum mai este denumita este recunoscuta pentru beneficiile utilizarii externe sub forma de bai.Ingrediente: 100% sulfat de magneziuFormula chimica: MgSO4 * 7H2O.Mod de utilizare: adaugati 1..
21.00lei
Fără TVA:17.65lei
Sare pura de mare franceza (sare celtica) fina 500 gSarea este esentiala pentru organismul nostru. Fara sare, practic nu am mai exista. Insa aici vorbim de sarea naturala pura. Din pacate, sarea din magazine, asa zisa sare de masa, este rafinata, si nu mai are nici pe departe calitatile sarii in sta..
24.00lei
Fără TVA:22.02lei
Sare franceza pura de mare (sare celtica) grunjoasa 500gSarea este esentiala pentru organismul nostru. Fara sare, practic nu am mai exista. Insa aici vorbim de sarea naturala pura. Din pacate, sarea din magazine, asa zisa sare de masa, este rafinata, si nu mai are nici pe departe calitatile sarii in..
19.00lei
Fără TVA:17.43lei
Sare cristalina de Himalaya, 300g Pronat
Stoc epuizat
Sarea noastră cristalină este:- 100% naturală- Calitate premium, testată în mod repetat- Selectată manual- Curățată cu grija- Uscată la soare- Producție controlată- Fără agenți anti-aglomerare- NeiodatăAceastă sare cristalină naturală este una dintre sărurile naturale de cea mai înaltă calitate. În ..
7.00lei
Fără TVA:6.42lei
Sare de Himalaya de masă, 500 gCristalele de sare naturală din zona Himalaya s-au format în urmă cu sute de milioane de ani şi se numară printre cele mai preţioase tipuri de sare de piatră. Ea s-a format pe fundul unei uriaşe mări preistorice care s-a micşorat ca urmare a mișcărilor tectonice iar în..
6.50lei
Fără TVA:5.96lei
Această râșnită are un design plăcut, iar transparența materialului indică clar nivelul de condiment din râșniță. Capul de ceramică permite folosința îndelungată și repetitivă a acestei râșnițe ”re-fill”.Prin strângerea/destrângerea butonului de inox de la partea superioară, se poate regla granulați..
56.50lei
Fără TVA:51.83lei
SARE DE LA MAREA MOARTA - GRUNJOASĂ 2-4 MMCONȚINE: granule de sare de la Marea Moartă (2-4mm).Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.DOMENII DE UTILIZARE: sare de masă, sare de baie, sare pentru peeling.Sarea ..
15.50lei
Fără TVA:14.22lei
Sare de mare grunjosa, 500 gProdus 100% naturalConține: sare de mare. Nu conţine aditivi.După uscare aceasta este doar măcinată şi curăţată natural. Nu conţine aditivi.Sarurile de mare vindeca, purifica, intaresc corpul ,absorb energiile negative si previn bolile, reduc riscul infectiilor intarind i..
4.50lei
Fără TVA:4.13lei
SARE DE MARE, FINA, 500 gProdus 100% naturalIngrediente: sare de mare pură, fără aditivi, nerafinată, fără adaos de înălbitori.Sarurile de mare vindeca, purifica, intaresc corpul ,absorb energiile negative(folosite in apa de baie) si previn bolile, reduc riscul infectiilor intarind imunitatea, regle..
4.00lei
Fără TVA:3.67lei
Sare de stanca afumata natural, 300 gIngrediente: sare, fum, anti-aglomerant: dioxid de siliciu, paprika.Sare afumată pentru îmbogățirea gustului.Recomandat pentru: Ovo-lacto vegetarian, Vegan, Kosher.Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de lumină și căldură.Termen de valabilitate: vezi..
18.50lei
Fără TVA:16.97lei
Sare fina de stanca, 500g Pronat
Stoc epuizat
Sare fina de stanca, 500g PronatConține: granule de sare de stâncă (0.2 - 0,7mm).Sarea de rocă naturală s-a format acum peste 200 de milioane de ani când Marea Zechstein, care acoperea Marea Nordului și cea mai mare parte a Europei de Nord, a dispărut. Aceasta este extrasă la aproximativ 400-750 de ..
5.00lei
Fără TVA:4.59lei
Se afișează de la 1 la 15 din 22 (2 pagini)
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor