Meniu
Coșul tău

Maia lichida din secara, bio, 150g Biovegan

Maia lichida din secara, bio, 150g Biovegan
Maia lichida din secara, bio, 150g Biovegan
16.50lei
Fără TVA: 15.14lei
  • Stock: In Stoc
  • Cod produs: BV13106
  • Greutate: 150 g

BIOVEGAN -  Maia de secară, BIO, 150g

Vegan
Ingrediente: secară (apă, secară macinată*, culturi starter), acid lactic, oțet de vinars*
*din culturi certificate ecologic
Informații despre alergeni: poate conține urme de susan, migdale, muștar și lecitină din soia

Valori nutriționale medii Per 100 g
Energie 653 kJ / 154 kcal
Grăsimi 0,5 g
 - din care acizi grași saturați 0,1 g
Carbohidrați 25 g
 - din care zaharuri 0,4 g
Fibre 4,1 g
Proteine 2,6 g
Sare <0,01g

Pâine din aluat acrișor de secară
Ingrediente: 1 plic de extract din maia naturală de secară Biovegan, 500 g făină de grâu sau tărâțe de grâu, 500 g făină se secară sau tărâțe de secară, 2 plicuri de drojdie Biovegan (18 g), 2 lingurițe de sare, 750 ml apă călduță, 1 liguriță de zahăr.

Preparare: Se amestecă bine toate ingredientele uscate. Se adaugă apoi apa și se frământa foarte bine. Compoziția se lasă 2 ore acoperită într-un loc cald la dospit. Apoi se frământă încă o dată bine și se pune într-o formă de copt unsă în prealabil. Se pune în cuptorul rece, însoțită de un castron cu apă. Se coace la temperatura de ca. 200° C timp de aprox. 50 - 60 minute. Se răstoarnă din formă pe un grătar și se lasă la răcit.

Sfat: Rafinați pâinea dumneavoastră adăugând în aluat 100 g ceapă călită, 100 g semințe de in, 100 g diferite nuci sau 1 lingură de condimente pentru pâine.

Conținut: 150g

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de lumină și căldură.

Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.

Producător: Biovegan GmbH, Germania


Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor