Meniu
Coșul tău

Ulei bio de salvie macerat la rece, 100ml Pronat

Ulei bio de salvie macerat la rece, 100ml Pronat
Ulei bio de salvie macerat la rece, 100ml Pronat
53.50lei
Fără TVA: 49.08lei
  • Stock: In Stoc
  • Cod produs: PRN3136
  • Greutate: 100 ml

Ulei BIO de salvie macerat la rece, 100 ml

Conține: ulei din semințe de rapiță (Brassica Napus)*, extract din fruzne de salvie (Salvia
Officinalis)*, limonene*.
*din culturi certificate ecologic

Frunzele de salvie conțin un ulei volatil cu o compozitie complexă (tuiona), tanin, un principiu amar(picrosalvina), substanțe estrogene, acid nicotinic, acid ursolic, vitamina B1 si vitamina C.
Nativă din Europa, planta de salvie crește până la o înălțime de 3 metri, cu flori roz, albe sau albastre, de o frumusețe aparte.

Ce este macerarea?
Macerarea este un proces fizic în care fructele, florile, frunzele, rădăcinile sau alte părți ale plantelor sunt expuse o perioadă de timp acțiunii unui ulei neutru, de cele mai multe ori ulei de floarea soarelui dezodorizat.
Uleiul neutru ”trage” în el uleiurile volatile și alte principii active din planta supusă macerării.
Produsul final (soluția) se numește macerat. În farmacie, această soluție se numește "infuzie rece". Nu trebuie să existe procese chimice în timpul macerării.
Procesul de extracție se efectuează la temperatura camerei, de aici termenul "extract rece" sau "macerat rece". Avantajele macerării la rece se regăsesc cu siguranță în procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei. Dacă procesul de extracție este efectuat la temperatură ridicată (prin căldură adăugată), procesul este denumit digestie.

Depozitare: loc ferit de lumină, uscat, la temperaturi mai mici de 25 de grade C.
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj

Origine: Germania

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor