Meniu
Coșul tău

Terci bio pentru mic dejun Basis

Terci bio pentru mic dejun Basis
Terci bio pentru mic dejun Basis
32.20lei
Fără TVA: 29.55lei
  • Stock: In Stoc
  • Cod produs: 802020
  • Greutate: 500 g

Terci bio pentru mic dejun Basis

Terciul bio de buna dimineata pentru micul dejun va ofera energie fara sa va impovarati. Fulgi bio de ovaz tandri, bucati de migdale aromate, seminte de floarea soarelui si susan, completate fin cu vanilie bourbon adevarata fac din acest terci un adevarat mic dejun confortabil. Va furnizeaza corpului proteine ​​vegetale de inalta calitate si fibre valoroase.

Intrebuintare:

Se amesteca cu lichide calde: lapte, lapte de soia sau apa, se amesteca bine si se lasa 2-5 min apoi se serveste cald.

Indulcire: neindulcit

Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Sigla organica a UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-006
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 848/2018

Ingrediente

fulgi integrali de ovaz 63%, migdale prajite 10%, faina de amarant, tarate de ovaz, samburi de floarea-soarelui 5%, susan 5%, hrisca, faina de in, vanilie Bourbon. Provin 100% din agricultura ecologica.

Valori nutritionale/100g

  • Kj: 1784
  • Kcal: 426
  • Grasimi: 18g
  • Acizi Grasi Saturati: 2,4g
  • Glucide: 47g
  • Zaharuri: 1,5g
  • Fibre: 10g
  • Proteine: 14g
  • Sare: <0,01g
  • Fier: 4,4mg(31%)
  • Magneziu: 194mg(52%)
  • Zinc: 3,3mg(33%)
  • Vitamina E: 4,8mg(40%)
  • Vitamina B1: 0,54mg(49%)

Urme alergeni

  • fructe cu coaja lemnoasa

Alte Informații

  • Bio
  • Fara zahar adaugat
  • Vegan

Greutate

500 g

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor