Meniu
Coșul tău

Ragu de vanat in sos de ciuperci salbatice, 400g Keunecke

Ragu de vanat in sos de ciuperci salbatice, 400g Keunecke
Ragu de vanat in sos de ciuperci salbatice, 400g Keunecke
36.00lei
Fără TVA: 33.03lei
  • Stock: In Stoc
  • Cod produs: HZ81
  • Greutate: 400 g

Ragu de vanat in sos de ciuperci salbatice, 400g Keunecke

Ingrediente: apă, carne de cerb* (44%), ceapă (8%), amestec de ciuperci de pădure (5%) (Champignons, Turta vacii, Boletul granulat, Râșcov, în proporții variabile), amidon de grâu modificat, ulei de rapiță, făină de grâu, vin roșu, pastă de roșii, sare de masă iodată (sare de masă, iodat de potasiu), zahăr, condimente (conțin țelină), extracte de condimente, pudră de zer îmbogățit cu proteine, agent de îngroșare: gumă de guar, lapte praf degresat, zahăr caramelizat, ulei de floarea soarelui, ulei de palmier, lactoză, dextroză, arome (conține ou si țelină).
Poate conține urme de: muștar.
*=în cazul cărnii din vânat în mod natural, reziduurile de alice nu pot fi excluse, în ciuda verificărilor riguroase.

Mod de preparare: Încălziți conținutul într-un vas potrivit în timp ce amestecați, sau acoperiți și încălziți într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde la 600 W, timp de aproximativ 2 până la 3 minute.

A se consuma de preferință înainte de: vezi data inscripționată pe capacul de jos.
Conținut: 400g
Producător: Keunecke Feinkost GmbH, Germania

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor