Meniu
Coșul tău

File de somon salbatic in sos bio de mustar si miere

File de somon salbatic in sos bio de mustar si miere
File de somon salbatic in sos bio de mustar si miere
33.20lei
Fără TVA: 30.45lei
  • Stock: In Stoc
  • Cod produs: 561521
  • Greutate: 200 g

File de somon salbatic in sos bio de mustar si miere

Somonul salbatic din apele limpezi ale Alaskai este considerat clasa S a celui mai popular peste din aceasta tara. Are un continut scazut de grasimi si o aroma mai intensa decat somonul de crescatorie conventional. Crema noastra de miere si mustar organic nu trebuie echivalata cu mustarul dulce. Doua procente din mierea organica de la producatorul nostru partener bavarez completeaza otetul de mustar organic in mod armonios.

Sfat: Incercati Fontaine Wild Lachs cald. Pur si simplu puneti intregul continut al cutiei intr-o cratita si incalziti usor. Este chiar mai rapid in cuptorul cu microunde: puneti continutul intr-un vas de masa adecvat pentru microunde, acoperiti si incalziti la 850 de wati timp de aproximativ 2 minute. Atentie: nu puneti cutia in cuptorul cu microunde.

Locul prinderii: golful Alaska

Modul de prindere: undite tractate, setca, plasa punga.

Ingrediente

file de somon salbatic(Onchorynchus spp.)(60%), mustar* (13% - apa, seminte de mustar galben*, otet de vinars*, seminte de mustar maro*, condimente*, ierburi aromatice*), apa, ulei de floarea soarelui*, zahar brut din trestie de zahar*, otet de vinars*, sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar, marar*. *provin din agricultura ecologica(36%)-agricultura europeana.

Valori nutritionale/100g

  • Kj: 483
  • Kcal: 114
  • Grasimi: 2g
  • Acizi Grasi Saturati: 0,5g
  • Glucide: 7g
  • Zaharuri: 2g
  • Fibre: 1g
  • Proteine: 17g
  • Sare: 0,4g

Alte Informații

  • Marine Stewardship Council MSC
  • Produs natural

Greutate

200 g

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor