Meniu
Coșul tău

Ravioli bio cu branza si spanac, 250g D'angelo Pasta

Ravioli bio cu branza si spanac, 250g D'angelo Pasta
Ravioli bio cu branza si spanac, 250g D'angelo Pasta
14.50lei
Fără TVA: 13.30lei
  • Stock: In Stoc
  • Cod produs: DA2405
  • Greutate: 250 g

RAVIOLI BIO CU BRANZA SI SPANAC, 250G D'ANGELO PASTA

  • Paste proaspete din griș de grâu dur fără ouă!
  • Pentru 2-3 porții
  • Se obțin 450 g de paste gătite
  • Vegetarian

Ingrediente: aluat: griș din grâu dur*, apă / umplutură (45%): brânză* (50%: ricotta* (25%), brânză de munte* 20%, pecorino*), spărtură de pâine* (făină de grâu*, drojdie*), lapte praf*, fulgi de cartofi*, spanac uscat* (6%), ulei de floarea soarelui*, sare de mare, condimente* (usturoi*, busuioc*, piper*), emulgator: lecitină* (din soia).
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
Poate conține urme de țelină.

Preparare paste:
Puneți pastele în 2.5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin "al dente".

Sugestie de rețetă: Ravioli cu spanac proaspăt și nuci de pin
Ingrediente: 250 g Ravioli cu brânză și spanac, 1 cățel de usturoi, 20 g de unt, 30 g nuci de pin, ½ ceapă, 50 ml vin alb sec, 4 linguri de apă în care au fiert pastele, 300 g spanac baby, sare de mare.
Preparare: Gătiți pastele cu usturoi conform rețetei. Topiți untul într-o tigaie înaltă în care prăjiți nucile de pin cu ceapa mărunțită până devin aurii. Adăugați vinul alb, adăugați apa de la paste și aduceți la fierbere. Adăugați pastele gătite și spanacul, lăsați spanacul să se înmoaie și adăugați sarea de mare după gust. Serviți imediat.

Conținut: 250g
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: D’Angelo Pasta GmbH. Germania

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor