Meniu
Coșul tău

Budinca de caramel, bio, 2x 4g, Nat-ali

Budinca de caramel, bio, 2x 4g, Nat-ali
Budinca de caramel, bio, 2x 4g, Nat-ali
8.50lei
Fără TVA: 7.80lei
  • Stock: In Stoc
  • Cod produs: 3176800033306
  • Greutate: 8 g

Budinca de caramel, bio, 2x 4g, Nat-ali

Preparat pulbere ideal pentru a-ti face singur deserturi cu aroma de caramel, folosind lapte de origine animala, sucuri sau bauturi vegetale.

Gama BIO-FLAN este garantata fara adaos de zahar, fara gluten si vegana. Alege cum si daca dore?ti sa indulcesti desertul dupa bunul plac.

Un plic contine doza dubla si va permite sa faceti 2 deserturi de cate 125 ml. In total (ambele plicuri) aveti 4 portii de budinca, usor si rapid de preparat.

Ingrediente: Amidon de porumb*, aroma naturala de caramel* (24%), agenti de gelifiere: caragenan, agar-agar*.
*din agricultura ecologica

Mod de preparare: 
Ingrediente de adaugat: 250ml lapte, suc sau bautura vegetala (pentru o doza din pliculet)
Timp de preparare: 2 minute
Gatire: aproximativ 5 minute

Se toarna pulberea intr-un recipient la care adaugati indulcitorul ales, daca este cazul. Se amesteca treptat adaugand laptele. Se pune pe foc si se amesteca pana la fierbere. Continuati sa gatiti timp de 1 min. Se toarna in forme si se lasa sa se raceasca. Se pune la frigider si se serveste rece.

Sfat: pentru un desert integral vegetal, inlocuiti laptele cu o bautura pe baza de plante si adaugati 1 g de agar-agar pentru ambele plicuri.

4g (continutul unui plic) = 2 portii de 125ml

Valori nutritionale per 100g (de preparat):
Energie: 216 kj / 51 kcal
Grasimi: 1.5g din care saturate 1.0g
Carbohidrati: 6.1g din care zaharuri 5g
Proteine: 3.3g
Saruri: 0.09g

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, in loc uscat.

Produs certificat ecologic.

Gramaj: 2x 4g

Produs in Franta

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor