- Stock: In Stoc
- Cod produs: 422886
- Greutate: 500 g
Paine bio cu maia, chia si quinoa, fara gluten
Aceasta paine bio premium reuuneste beneficile celor doua plante a caror cultivare este un trend in America de Sud, ele fiind boagte in fibre si acizi grasi polinesaturati. Reteta este finisata cu samburi de dovleac, cu seminte de susan si cu samburi de floarea-soarelui, permitand astfel o diversitate in farfuria dumenavoastra si o experienta culinara cu arome fine de nuci. O paine ce nu este ideala doar pentru cei care doresc sa renunte la gluten, insa promite un start al zilei bogat in subastante nutritive.
Ingrediente
apa, amidon de porumb*, maia naturala din orez*(faina de orez*, apa), 8% faina integrala din quinoa, 4% seminte de chia*(Salvia hispanica), samburi de dovleac*, seminte de susan*, ulei de floarea-soarelui*, faina de porumb*, faina de orez*, samburi de florarea-soarelui*, tarrate de psylium*, faina din seminte de in*, proteina din mazare*, dextroza*, sare de mare, drojdie*,agent de ingrosare:guma de guar*, xantan, condimente*. *provin din agricultura ecologica.
Valori nutritionale/100g
- Kj: 734
- Kcal: 175
- Grasimi: 6,0g
- Acizi Grasi Saturati: 0,9g
- Acizi Grasi Mononesaturati: 3,0g
- Acizi Grasi Polisaturati: 2,1g
- Glucide: 21g
- Zaharuri: 1,8g
- Fibre: 7,7g
- Proteine: 5,8g
- Sare: 0,90g
- Acid Folic: 44µg(22%)
Urme alergeni
- soia
Alte Informații
- Bio
- Fara gluten
- Fara lactoza
- Fara ulei de palmier
Greutate
500 g