Meniu
Coșul tău

Agar agar bio

Agar agar bio
Agar agar bio
37.65lei
Fără TVA: 34.55lei
  • Stock: In Stoc
  • Cod produs: 1441045
  • Greutate: 60 g

Agar agar bio

In bucataria japoneza este cunoscut Agarul din secolul XVII. Agarul bio RAPUNZEL se obtine de la marine Rotalgenart Gelidium dintr-o zona de coasta protejata din Africa. Acvacultura de alge marine organice este departe de civilizatie si rute principale marine si astfel sunt protejate de potentiale surse de poluare. Pot fi recoltate pentru sectorul ecologic este doar in aceste zone. Nu numai calitatea apei si algele sunt testate in mod regulat, de asemenea si trasabilitatea de alge marine.

Algele marine sunt recoltate de scafandri cu mana Dupa recoltare , algele sunt uscate la soare. Pulberea se extrage cu apa fierbinte, extractul este apoi racit, concentrat prin presare mecanica si macinat fin, dupa o faza suplimentara de uscare .

In timpul procesului de productie de minerale si acizi grasi de alge sunt in mare parte pastrate .

Mod de preparare: 1 lingurita de praf la 500ml lichid, sos, supa sau suc fructe sau 2-3 lingurite pentru budinci si gelatine. Se amesteca cu lichid rece pentru a nu ramane cocoloase apoi se fierbe timp de 5 minute amestecandu-se permanent, se adauga o parte din crema sau sos si se amesteca usor pana se omogenizeaza apoi se toarna si diferenta de sos ramasa.

Intrebuintare:
Substanta de gelatinat, se preteaza ca substitut pentru gelatina.

Ingrediente

agar agar, fara gluten. Provin din 100% agricultura ecologica.

Valori nutritionale/100g

  • Kj: 775
  • Kcal: 191
  • Grasimi: <0,5g
  • Acizi Grasi Saturati: <0,1g
  • Glucide: 10g
  • Zaharuri: <0,5g
  • Fibre: 79g
  • Proteine: <0,5g
  • Sare: 0,58g

Alte Informații

  • Bio
  • Fara gluten
  • Vegan

Greutate

60 g

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor