Meniu
Coșul tău

Paste proteince bio din hrisca si in, fara gluten

Paste proteince bio din hrisca si in, fara gluten
Paste proteince bio din hrisca si in, fara gluten
25.27lei
Fără TVA: 23.18lei
  • Stock: In Stoc
  • Cod produs: 528467
  • Greutate: 250 g

Paste proteince bio din hrisca si in, fara gluten

Savoarea autentica a pastelor: pastele noastre Goodel sunt paste adevarate! De ce ? Pentru ca in acestea se regaesesc multe legume. Mai mult decat atat, nu contin gluten, astfel incat pot fi savurate si de cei cu intoleranta la gluten. Ce au pastele noastre in plus, fata de alte paste fara gluten: prelucrarea delicata a acestora. Alti producatori incalzesc si pasteurizeaza pastele de mai multe ori. Noi dorim sa evitam lucrul acesta, tocmai de aceea in pachet, la dumneavoasra acasa, ajung doar pastele ce au fost prelucrate la o temperatura de maxim 42 grade Celsius.

Care sunt ingredientele de calitate din pastele noastre ? Hrisca 75% si seminte de in auriu. Hrisca si quinoa apartin, din punct de vedere al incadrarii sistematice, aceleasi familii. Acest tip de cereala are un gust de nuci si usor amar. Tocmai de accea sunt ideale intr-o salata de paste asezonata cu legume sau rafinate cu un sos delcios de paste.

Mod de preparare: se fierb in apa usor sarata, timp de 4 minute. Formarea unui strat de spuma este posibia si normal. Continutul de sare se datoreaza prezentei naturale a sodiului.

Ingrediente

75% hrisca macinata*, 25% seminte de in auriu macinate*. *provine din agricultura ecologica.

Valori nutritionale/100g

  • Kj: 1433
  • Kcal: 340
  • Grasimi: 3,3g
  • Acizi Grasi Saturati: 1,5g
  • Glucide: 56g
  • Zaharuri: 1,9g
  • Fibre: 13g
  • Proteine: 15g
  • Sare: 0,04g

Urme alergeni

  • lupin

Alte Informații

  • Bio
  • Fara gluten
  • Sursa de proteine
  • Vegan

Greutate

250 g

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor