Meniu
Coșul tău

Gelifiant gemuri cu eritritol bio, fara gluten

Gelifiant gemuri cu eritritol bio, fara gluten
Stoc epuizat
Gelifiant gemuri cu eritritol bio, fara gluten
26.26lei
Fără TVA: 24.09lei
  • Stock: Stoc epuizat
  • Cod produs: 10157
  • Greutate: 200 g

Gelifiant gemuri cu eritritol bio, fara gluten

Indulcitorul gelifiant organic pe baza de eritritol este aproape lipsit de zahar si calorii si poate fi utilizat intr-un raport de 4 la 1. Cu un pachet (200 g) puteti procesa 800 g de fructe la alegere intr-o crema tartinabila naturala, fructata. Se poate utiliza si pentru pregatirea diferitor sosuri cum ar fi chutneys, ketchup sau sos BB. Mod de preparare: Asezati o farfurie in congelator pentru testul de gelifiere. Spalati bine fructele, scurgeti-le, scoateti semintele daca este necesar si taiati in bucati mici. Se fierbe borcanele si capacele recipientelor. Se amesteca totul impreuna si se aduce la fierbere in timp ce se amesteca.Gatiti timp de 4 minute (timpul de gatire nu incepe pana cand intregul amestec nu fierbe intr-un bub).

Efectuati testul de gelifiere: Luati o lingura de amestec fierbinte de fructe si adaugati-l pe placa congelata. Lasati-l sa se raceasca. Daca amestecul nu este suficient de ferm, lasati amestecul sa fiarba putin mai mult. Apoi repetati testul de gelifiere.Se toarna amestecul fierbinte fierbinte in borcane mici, sterile, chiar sub janta, se inchide bine si se pune pe capac timp de 5 minute.

Ingrediente

eritritol*, sirop de orez*, agent gelatinizant: pectina de mere, regulator de aciditate: citrat de calciu. *provin din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g

  • Kj: 92
  • Kcal: 22
  • Grasimi: 0g
  • Acizi Grasi Saturati: 0g
  • Glucide: 97g
  • Zaharuri: 1,2g
  • Fibre: 2,0g
  • Proteine: 0g
  • Sare: 0,08g

Urme alergeni

  • soia

Alte Informații

  • Bio
  • Fara gluten
  • Vegan

Greutate

200 g

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor