Meniu
Coșul tău

Supa instant cu dovleac si legume, bio, 2x 8.5g, Nat-ali

Supa instant cu dovleac si legume, bio, 2x 8.5g, Nat-ali
Supa instant cu dovleac si legume, bio, 2x 8.5g, Nat-ali
9.50lei
Fără TVA: 8.72lei
  • Stock: In Stoc
  • Cod produs: 3176800031883

Supa instant cu dovleac si legume, bio, 2x 8.5g, Nat-ali

Supa instant cu dovleac NAT-ALI ofera toate beneficiile plantelor si legumelor organice, fiind in acelasi timp bogata in fibre in mod natural.

POTABIO este o gama de supe instant care pot fi transportate cu usurinta pentru consum in orice moment al zilei.

Nu necesita gatire, ideal pentru cand pleci in vacanta, pentru drumetii, la serviciu pentru pranz sau ca si gustare.

Un plic contine o portie de 200 ml. In total (ambele plicuri) aveti 2 portii de supa instant, usor si rapid de preparat.

Ingrediente: Legume* 35% (dovleac* 15%, ceapa*, cartof*, TELINA*, morcov*, ciuperca alba*, dovleac*), faina de hrisca prefiarta*, tarate de GRAU*, sare, faina de orez*, agent de ingrosare: faina de seminte de guar *, guma xantan; extract de drojdie*, ulei de floarea soarelui*, turmeric*, leustean*, usturoi*, fenicul*, patrunjel*, zahar*.
*din agricultura ecologica

Mod de preparare: 
Ingrediente de adaugat: 200 ml apa fierbinte per plic
Se toarna incet 200 ml de apa fierbinte peste pulberea dintr-un singur plic. Se amesteca bine, si e gata!

8.5g (continutul unui plic) = 1 portie de 200ml

Valori nutritionale per 100g (de preparat):
Energie: 50 kj / 12 kcal
Grasimi: <0.5g din care saturate <0.1g
Carbohidrati: 1.9g din care zaharuri 0.5g
Fibre: 0.6g
Proteine: 0.5g
Saruri: 0.37g

Alergeni: Vezi ingredientele cu majuscule. Poate contine urme de sulfiti.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, in loc uscat.

Produs certificat ecologic.

Fara ulei de palmier.

In mod natural bogat in fibre.

Gramaj: 2x 8.5g

Produs in Franta

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor