Meniu
Coșul tău

Fursecuri bio cu unt din ovaz si spelta

Fursecuri bio cu unt din ovaz si spelta
Fursecuri bio cu unt din ovaz si spelta
15.85lei
Fără TVA: 14.55lei
  • Stock: In Stoc
  • Cod produs: 631901
  • Greutate: 125 g

Fursecuri bio cu unt din ovaz si spelta

Pentru fursecurile bio cu unt, din ovaz si spelta, secretul nostru este sa coacem cu atentie cereale regionale, prelucrate in faina integrala de spelta bio si fulgi de ovaz ecologic in propria moara si coapte intr-o reteta extraordinara de biscuiti in propria noastra linie de coacere si unt proaspat din Bioland Höfen. Alune prajite aromate, vanilie fina si un varf de scortisoara bio completeaza aceasta reteta. Ingredientele de inalta calitate si procesul special de coacere fac din aceasta patiserie un tratament special.

Indulcire: sfecla de zahar bio

Grad de macinare: cereale integrale

Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: diferite tari
Tara de procesare: Germania
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% bio
Sigiliul de stat: Sigla organica a UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Organismul de inspectie organica: DE-ÖKO-001

Ingrediente

faina integrala de spelta*¹ 25%, unt* 22%, zahar din sfecla de zahar*, srot integral din ovaz* 16%, alune de padure* prajite si macinate 13%, faina de ovaz* integrala 9%, fulgi de cocos*, praf de copt piatra vinului (agent de aciditate: tartrat de monopotasiu, agent de coacere: bicarbonat de sodiu, amidon de porumb*), sare de mare, scortisoara*, vanilie*. *provin din agricultura ecologica. ¹ Spelta este un tip de grau.

Valori nutritionale/100g

  • Kj: 2211
  • Kcal: 530
  • Grasimi: 31,8g
  • Acizi Grasi Saturati: 15,4g
  • Glucide: 49,9g
  • Zaharuri: 20,3g
  • Fibre: 5,6g
  • Proteine: 8,3g
  • Sare: 0,15g

Urme alergeni

  • telina

Alte Informații

  • Bio
  • Bioland

Greutate

125 g

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor