- Stock: Stoc epuizat
- Cod produs: AR23213
- Greutate: 100 g
Agar Agar bio, 100g Arche
Agent de gelifiere vegetal fără gluten.
Pentru o gelificare optimă, amestecați fructele foarte acide cu fructele dulci și omiteți sucul de lămâie. Tartele cu conținut redus de zahăr/fără zahăr se leagă bine cu agar agar.
Ingrediente: gelifiant: agar agar*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE.
Pentru tarta de fructe, se face piure din 500 g de fructe, se adaugă îndulcitor, 1 lingură suc de lămâie, 1 linguriță rasă (cca. 3 g) de agar agar și se lasă la fiert amestecând timp de 2-10 minute, în funcție de tipul de fructe.
Sfat: Agar-agar se întărește atunci când este răcit la aproximativ 35° C. Testați gelatina pe o farfurie rece.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 100 g
Producător: ARCHE Naturprodukte GmbH. Germania.