Meniu
Coșul tău

Zahar brun din trestie nerafinat, raw, 500g Pronat

Zahar brun din trestie nerafinat, raw, 500g Pronat
Zahar brun din trestie nerafinat, raw, 500g Pronat
12.00lei
Fără TVA: 11.01lei
  • Stock: In Stoc
  • Cod produs: PRN20
  • Greutate: 500 g

Zahar brun din trestie nerafinat, 500 g

La cultivarea trestiei de zahăr nu s-au folosit fertilizatori, pesticide chimice şi toxice şi nici iradiere. Zahărul s-a obţinut prin procesare minimală pentru a se păstra calităţile elementelor nutritive conţinute.

Conţine: zaharoză, melasă (compusă din nutrienţii esenţiali ai trestiei de zahăr: Ca, P, Mg, Na, k, Fe şi vitamine naturale), arome naturale din trestie de zahăr.

Greutate netă: 500 grame.

Zaharul ecologic, nerafinat, este obtinut prin extragerea, filtrarea si cristalizarea siropului natural din trestia de zahar, nefiind supus nici unui proces de rafinare (ca zaharul alb sau zaharul brun, rafinat). Zaharul brun, ecologic, are o culoare bruna placuta si o aroma bogata. Cristalele sale stralucitoare il desemneaza ca favorit pentru indulcirea ceaiului si cafelei, a bauturilor alcoolice si racoritoare. El este ideal pentru prajiturile si fursecurile glazurate.

Zaharul auriu, ecologic, se poate utiliza in industria alimentara si este recomandat in mod special pentru toate retetele de panificatie si patiserie-cofetarie. De asemenea, el poate inlocui zaharul alb in bucataria traditionala.
Zaharul din trestie nerafinat este recomandat din punct de vedere terapeutic in diete fara grasimi, fara sare, vegetariene, fara gluten, in diete regenerante si vitalizante, in tratamentele cu plante sau tincturi,etc.

Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.

Ţara de origine: Mauritius

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor