Meniu
Coșul tău

File de macrou fraged in sos picant de mustar bio, 200g Fontaine

File de macrou fraged in sos picant de mustar bio, 200g Fontaine
Stoc epuizat
File de macrou fraged in sos picant de mustar bio, 200g Fontaine
18.50lei
Fără TVA: 16.97lei
  • Stock: Stoc epuizat
  • Cod produs: FN1500
  • Greutate: 200 g

File de macrou fraged in sos picant de mustar bio, 200g Fontaine

Provenit 100% din acvacultură ecologică sustenabilă.

Ingrediente: 60% file de macrou (Scomber scombrus), muștar* (14%) - apă, semințe de muștar galben*, oțet de vinars*, sare de mare, semințe de muștar maro*, condimente*, ierburi*), apă, ulei de floarea soarelui*, zahăr din trestie*, miere*, oțet de vinars*, mirodenii* (conține țelină), sare de mare, mărar* (0,1%), agent de îngroșare: gumă de guar*.
*=ingrediente provenite din culturi certificate ecologic (35 %).
Agricultură UE. Controlat de DE-ÖKO-001.
Acest produs a fost fabricat conform reglementărilor europene ecologice 834/2007.

Zona de pescuit: FAO 27 (Marea Nordului/Marea Irlandei)
Metoda de pescuit: Plase de strângere și plase de ridicare.
Certificat de pescuit sustenabil MSC (MSC-C-50531).

Calitatea macroului depinde și de calitatea și prelucrarea apei. Macroul provine din Atlanticul de Nord-Est, iar curentul golfului are ca rezultat mixtura permanentă a apei.

Sugestie de preparare:
Consumat ca atare cu pâine, cartofi sau preîncălzirea cutiei în apă fierbinte si apoi turnat conținutul fierbinte peste paste sau orez. După propria imaginație, puteți experimenta nenumărate alte combinații.

Conținut: 200 g / Conținut pește: 120 g

Valorile nutriționale sunt supuse fluctuațiilor biologice obișnuite ale produselor naturale.

A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
După deschidere se păstrează la frigider și se consumă în termen de maxim 2 zile.


Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor