Meniu
Coșul tău

Pulbere bio pentru shake proteic cu caramel sarat, 48% proteina, 480g Pur Ya

Pulbere bio pentru shake proteic cu caramel sarat, 48% proteina, 480g Pur Ya
Pulbere bio pentru shake proteic cu caramel sarat, 48% proteina, 480g Pur Ya
162.00lei
Fără TVA: 148.62lei
  • Stock: In Stoc
  • Cod produs: BV10177
  • Greutate: 480 g

Pulbere bio pentru shake proteic cu caramel sarat, 48% proteina, 480 g Pur Ya

Pudră bio pentru shake proteic cu îndulcitor, din proteine vegetale.

Ingrediente: 63% amestec de proteine (proteine din mazăre*, proteine din dovleac*, proteine din seminte de floarea soarelui*), îndulcitor: eritritol*, 4,6% aromă naturală de caramel, lapte praf de cocos*, 1,27% sare, 1% guarana*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură EU/non-UE.
Poate conține urme de gluten, soia, lapte și lupin dulce.

Valori nutriționaleper 100 gporție 30 gper 60 g%** 60 g
Valoare energetică1650 kJ / 391 kCal495 kJ / 118 kCal990 kJ / 235 kCal12%
Grăsimi, din care8,9 g2,7 g5,3 g8%
acizi grași saturați4,7 g1,4 g2,8 g1%
Carbohidrați, din care28 g8,4 g16,8 g6%
zaharuri1,0 g0,3 g0,6 g1%
Fibre4,0 g1,2 g2,4 g
Proteine48 g14 g29 g57%
Sare1,8 g0,54 g1,08 g18%

**= Cantitatea de referință pentru un adult mediu (8400 kJ / 2000 kCal).

Recomandare pentru preparare și consum:
1. Puneți 300 ml de apă sau băutură vegetală într-un shaker sau blender.
2. Adăugați 30 g pudră proteică (30 g corespund la 2 linguri de dozare).
3. Opțional adăugați fructe sau îndulcitor suplimentar după gust.
4. Agitați sau amestecați bine.
Doza recomandată: 60 g pe zi (2 portii a cate 30 g fiecare).
Poate avea efect laxativ dacă este consumat în exces.

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 480 g (conține 16 porții).
Producător: Purya GmbH. Germania

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor