Meniu
Coșul tău

Fungi Pad bio alternativa la carne pe baza de ciuperci 150 g Hermann

Fungi Pad bio alternativa la carne pe baza de ciuperci 150 g Hermann
Stoc epuizat
Fungi Pad bio alternativa la carne pe baza de ciuperci 150 g Hermann
22.00lei
Fără TVA: 20.18lei
  • Stock: Stoc epuizat
  • Cod produs: NBF1330
  • Greutate: 150 g

Fungi Pad bio alternativa la carne pe baza de ciuperci 150 g Hermann

Produs vegetal ecologic cu ciuperci
O nouă generație de alternative la carne. Produs simplu, făcut din ciuperci King Oyster. Contine doar 5 ingrediente ecologice – 0 conservanți.

Tableta noastră este facută din 5 ingrediente - și toate sunt bio. Super usor de preparat si foarte versatil. Ciuperca King Oyster absoarbe cu ușurință mirodeniile și aromele. FĂRĂ chimicale & science fiction :)

Ingrediente: ciuperci King Oyster* 55%, apă, ulei de floarea-soarelui*, orez* fiert (apă, orez*), albuș de ou deshidratat*, făină de orez*, sare, gălbenuș de ou deshidratat*, piper*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE.

o tabletă, 100 de posibilități: Taie, toacă, prăjește-l, amestecă-l, marinează-l, pune-l pe grătar, rumenește-l, afumă-l. Dă-i un aspect frumos la cuptor. Orice ai vrea să gătești - cu noul Fungi Pad poți fi creativ în bucătăria ta, la fel ca Picasso pe pânza lui :)

Găsiți nenumarate rețete pe pagina producatorului: https://hermann.bio/rezepte/

Unele din rețete vor fi traduse progresiv in limba româna, însă imaginile vorbesc de la sine privind varietatea de moduri de gătire si versatilitatea acestui produs. 

Condiții de păstrare: Depozitați refrigerat (maxim 7°C). Înainte de consum, scoateți din folie și gătiți bine. După deschidere, destinat consumului imediat.
Nedeschis a se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Neuburger Fleischlos GmbH, Austria.

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor