- Stock: In Stoc
- Cod produs: GE8911807
- Greutate: 250 g
Cacao bio pura Africa, 250g Gepa
Pudră de cacao aromată, ușor degresată, ideală pentru ciocolată caldă, prăjituri sau deserturi.
Ciocolată caldă, prăjitură delicioasă sau accentul fin din cafeaua ta: GEPA Cacao pur Africa este o cacao foarte aromată, versatilă, ale cărei boabe sunt coapte la perfecțiune sub soarele african.
Pentru ciocolata caldă, amestecați 1-2 lingurițe de cacao cu puțină apă rece într-o cratiță. Adăugați 150 ml lapte, indulciți după gust și aduceți la fiert în timp ce amestecați.
Ingrediente: pulbere de cacao*° degresată (98%), regulator de aciditate: carbonat de potasiu.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură non-UE.
°=din comerț echitabil, de la partenerii comerciali KONAFCOOP/Camerun.
Cota de comerț echitabil: 98%.
Controlat independent conform criteriilor internaționale de comerț echitabil.
Rețetă: Brownies cu caju
Pentru o caserolă pătrată sau jumătate de tavă de copt:
200 g unt, 160 g zahăr integral din trestie Mascobado, 4 ouă, 200 g făină, ½ ligurițe praf de copt, 3 linguri de cacao Gepa pur Africa, 200 g de nuci caju marunțite.
Preîncălziți cuptorul la 185°C. Se amestecă praful de copt și 2 linguri de cacao. Topiți untul într-o cratiță până devine auriu, luați de pe foc și adăugați zahărul. Bateți ouăle și adăugați în amestec. Apoi adăugați cu grijă amestecul de nuci tocate și făina. Puneți într-o tavă unsă cu uns și coaceți la cuptor pentru 25 de minute. După ce s-a răcit, se taie patrate și se servește presărate cu cacaoa rămasă.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 250 g
Producător: GEPA – The Fair Trade Company. Germania.