Meniu
Coșul tău

Zahar gelifiant 2:1 ecologic

Zahar gelifiant 2:1 ecologic
Zahar gelifiant 2:1 ecologic
16.85lei
Fără TVA: 15.45lei
  • Stock: In Stoc
  • Cod produs: 15800
  • Greutate: 500 g

Zahar gelifiant 2:1 ecologic

Biovegan zahar gelifiant bio 2: 1 pentru fructe clasice se compune din 2 parti fructe si 1 parte zahar. Un pachet de zahar gelifiant ajunge pentru 1 kg de fructe. Pentru gemuri de fructe sau jeleuri cu durata lunga de conservare. Zaharul integral din trestie de zahar foarte fin asigura o solubilitate optima si un gust echilibrat.

Pentru prepararea gemurilor cu 500 g zahar gelifiant 2 : 1: 1 kg de fructe si 5 g sare de lamaie Vitavegan sau sucul de la o lamaie, un mar ras (dupa nevoie).


Prepararea cu fructe:
1. Se spala fructe impecabile, se lasa la scurs, eventual se scot samburii, si se cantareste 1 kg de fructe. Puneti o farfurie mica in congelator pentru proba de gelificare.
2. Continutul plicului se pune intr-o oala, impreuna cu fructele si sarea de lamaie sau sucul de la o lamaie. Se amesteca totul bine si se pune pe foc amestecand continuu.
3. Se lasa cel putin 3 minute sa clocoteasca bine.
4. Proba de gelificare: dupa timpul de fierbere se pune o lingura din cantitatea de gem fierbinte pe farfuria racita la congelator. In cazul in care compozitia nu este destul de consistenta, mai trebuie fiarta cateva minute, iar apoi se repeta proba de gelificare.
5. Gemul fierbinte se pune in borcane curate, care se inchid ermetic si se pun timp de 5 minute cu capul in jos.

Prepararea jeleului din suc:
Se folosesc 700 ml suc si 500 g zahar gelifiant Biovegan 2 : 1 si se urmeaza etapele 2 -5.

Ingrediente

zahar brut din trestie de zahar*, agent de gelifiere: pectine. *provin din agricultura ecologica.

Valori nutritionale/100g

  • Kj: 1674
  • Kcal: 394
  • Grasimi: <0,5g
  • Acizi Grasi Saturati: <0,1g
  • Glucide: 98g
  • Zaharuri: 98g
  • Fibre: 1,7g
  • Proteine: <0,5g
  • Sare: 0,06g

Alte Informații

  • Bio
  • Fara gluten
  • Vegan

Greutate

500 g

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor