- Stock: In Stoc
- Cod produs: 437837
- Greutate: 400 g
Terci de ovaz basis fara gluten
Amestec de fulgi de ovaz bio fara gluten pentru prepararea unui terci de ovaz cald.
Terci din ovaz bazis FARA GLUTEN este prelucrat special pentru a obtine fulgi de ovaz. De aceea, terciul nostru bio fierbinte este usor si rapid de pregatit si are o consistenta optima.
Ovaz fara gluten
Ovazul acestui terci fara gluten controlat este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten. Majoritatea persoanelor cu intoleranta la gluten pot include utilizarea, pentru ca structura de proteine din ovaz este diferita de cea de grau, secara, orz si ovaz spelt fara gluten din dieta lor. Se recomanda ca produsele din ovaz fara gluten sa fie integrate lent si treptat intr-o dieta fara gluten.
Ovazul natural are un raport echilibrat intre diferite substante nutritive:
- Ovazul contine in mod natural vitamina B1
- Continutul de fier din ovaz este mai mare decat alte cereale
- Ovazul contine fibre solubile care formeaza slamul tipic de ovaz
Colesterol-dieta constienta cu ovaz
Ovaz beta-glucani au aratat ca reduc nivelurile de colesterol din sange. Nivelurile ridicate de colesterol sunt printre factorii de risc in dezvoltarea bolii coronariene. Acest efect benefic se obtine cu un consum zilnic de 3 g de ovaz beta-glucan (echivalentul a 80 g ovaz fierbinte. O portie de ovaz fierbinte egal cu 50 g). O dieta variata si echilibrata, precum si un stil de viata sanatos, cu exercitii suficiente, sunt esentiale pentru sanatatea dumneavoastra.
Ingrediente
fulgi integrali din ovaz** fara gluten. **provin din agricultura ecologica Demeter.
Valori nutritionale/100g
- Kj: 1560
- Kcal: 370
- Grasimi: 6,7g
- Acizi Grasi Saturati: 1,1g
- Glucide: 60g
- Zaharuri: 0,8g
- Fibre: 9,7g
- Proteine: 13g
- Sare: <0,01g
Urme alergeni
- susan
Alte Informații
- Bio
- Demeter
- FairBio
- Fara gluten
- Fara zahar adaugat
- Vegan
Greutate
400 g