Meniu
Coșul tău

File de hering in sos de mustar bio

File de hering in sos de mustar bio
File de hering in sos de mustar bio
22.79lei
Fără TVA: 20.91lei
  • Stock: In Stoc
  • Cod produs: 560924
  • Greutate: 200 g

File de hering in sos de mustar bio

Acest peste provine din zona de pescuit FAO 27, mai precis Marea Nordului, Marea Norvegiana si Marea Celtica. Pescuitul a fost certificat de MSC pentru pescuitul durabil de cativa ani.

Metoda de prindere: traule

"Pelagic" deriva din cuvantul grecesc Pelagos, adica in mare. Se descrie zona de apa deasupra tarmului, deasupra fundului marii. Pestii de foarfece pelagice (de asemenea, traulele) sunt, de obicei, utilizate in coloana de apa libera.
Pestele pelagic este, in general, mai mare decat traulele de fund, dar conduc la niveluri mai scazute de capturi secundare, deoarece se pescuiesc in mare parte pestii scolari, care se amesteca putin cu alte specii. Deschiderea verticala a plasei se realizeaza prin corpurile de plutire pe franghia capului si pe greutatile franghiei de baza. Plasele pelagice moderne sunt in prezent fara plutire. In plasele de razuire pelagice , nici placile de foarfece si liniile de remorcare, nici traulele, nici codul , nu ating, de obicei, fundul marii. Prin urmare, acestea nu au niciun impact negativ asupra fundului marii.

Ingrediente

hering 60%, sos de mustar* 40% (apa, pasta de mustar* 12% [seminte de mustar*, otet*, apa, sare], ulei de floarea-soarelui*, amidon de cartof*, zahar*, sare de mare, otet de mere*, curcuma*, marar*). *26,2% provin din agricultura ecologica.

Valori nutritionale/100g

  • Kj: 761
  • Kcal: 183
  • Grasimi: 14g
  • Acizi Grasi Saturati: 2,1g
  • Glucide: 4,3g
  • Zaharuri: 2,0g
  • Proteine: 10g
  • Sare: 1,7g

Alte Informații

  • Marine Stewardship Council MSC

Greutate

200 g

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor