Meniu
Coșul tău

Mix bio pentru paine cu seminte fara gluten

Mix bio pentru paine cu seminte fara gluten
Mix bio pentru paine cu seminte fara gluten
22.30lei
Fără TVA: 20.45lei
  • Stock: In Stoc
  • Cod produs: 63224
  • Greutate: 600 g

Mix bio pentru paine cu seminte fara gluten

Puternic, sanatos si fara gluten, mix-ul nostru este o paine integrala fara faina. Consta numai din fulgi, diverse seminte si apa. Usor de copt, se pastreaza proaspat mult timp si are mai multe proteine ​​si mai putini carbohidrati decat alte paini. Cu acest amestec de copt este foarte usor sa coaceti propria paine crocanta.

Mod de preparare paine bio cu seminte FARA GLUTEN: turnati amestecul de copt intr-un bol. Adaugati 600 ml de apa rece si amestecati bine cu o lingura de amestecare pana obtineti un aluat omogen si nu prea moale. Acoperiti si lasati amestecul sa stea la frigider pentru aproximativ 8 - 10 ore (de exemplu, peste noapte). Se unge bine o tava de paine (aprox. 25 x 10 cm) si se toarna treptat aluatul ferm cu o lingura si se preseaza ferm. Puneti forma pe raftul cel mai de jos al cuptorului rece si incalziti la 200°C.
Timp de coacere: aproximativ 85 de minute. Dupa 70 de minute, scoateti painea din tava, intoarceti-o cu susul in jos si coaceti restul de 15 minute.

Ingrediente

fulgi mici integrali de ovaz* fara gluten, fulgi integrali fragezi din ovaz fara gluten*, seminte de in maro* 12%, susan prajit*, samburi de dovleac* 11%, samburi de floarea soarelui prajiti*, fulgi de mei*, fulgi de quinoa*, tarate de psyllium*, sare de mare. *provin din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g

  • Kj: 1826
  • Kcal: 437
  • Grasimi: 24,5g
  • Acizi Grasi Saturati: 3,6g
  • Glucide: 33,9g
  • Zaharuri: 1,0g
  • Fibre: 12,8g
  • Proteine: 18,1g
  • Sare: 1,7g

Alte Informații

  • Bio
  • Fara gluten

Greutate

600 g

Scrie un review

Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați: Politica de Utilizare a Cookie-urilor